Over duRocher

duRocher is gespecialiseerd in geneesmiddelen zonder voorschrift en voedingssupplementen. Onze producten worden gedistribueerd door de betere apotheken in uw buurt en ons online platform (www.durocher.eu) met levering aan huis. Deze producten worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteitsnormen en duurzame verpakkingen.

h1k1.png

Hoofdkantoor & Distributie: België

 
duRocher opereert hoofdzakelijk vanuit België. Hier gebeurt het eerste ontwerp van elk product. Om de hoogste kwaliteit te garanderen wordt het ontwerp nadien opgestuurd naar het Verenigd Koninkrijk waar de samenstelling uitgebreid wordt onderzocht, zonodig aangepast en uiteindelijk ook geproduceerd. Verder gebeurt de verkoop en distributie naar andere landen vanuit België.

Research & Productie: Verenigd Koninkrijk

 
Hier worden de samenstellingen van onze producten onderzocht en verfijnd, dit om nadien in productie te gaan. Door het productieproces in het Verenigd Koninkrijk te laten plaatsvinden kunnen we de hoogste kwaliteitsnormen van het product garanderen. Dit zowel op basis van de productiestandaarden, gebruikte ingrediënten en het eindproduct zelf.
h2k2.png

duRocher Europe

Hoofdkantoor duRocher
D Group bvba (BE0881976161)
President Kennedypark 29A
8500 Kortrijk, België
+32(0)56/98.08.98
info@durocher.eu

duRocher

Mijn account

Klantenservice

› Retourneren 


Contact

©2017 duRocher