Retourneren
duRocher doet er alles aan om de klanten tevreden te houden, behalve dagelijks de hoogste kwaliteit te leveren bieden we een aangename dienst na verkoop aan. Praktische vragen over uw bestelling mag u richten naar info@durocher.eu. Indien er toch iets voorkomt waardoor u niet het gewenst product ontvangen hebt kunt u als consument uiteraard gebruik maken van uw wettelijk recht tot herroepin van het product. Verder leest u de details over uw herroepingsrecht.

Herroepingsrecht consumenten
Bij aankoop van één van onze producten op de officiële website van duRocher (www.durocher.eu) hebt u het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de betaling door de verkoper of ontvangst van het product door de consument. 
Het product dient slechts in die mate uitgepakt te zijn om te kunnen beoordelen of hij het gewenste product heeft ontvangen. Om evidente redenen kunnen we dus geen voedingsproducten terug nemen waarvan de verzegeling verbroken is. 
 
Kosten
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht komen er ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Als u het bedrag al betaald hebt zal deze door duRocher zo spoedig mogelijk worden terugbetaald, dit uiterlijk binnen 30 dagen na het ontvangst van de herroeping.
 
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kan gebruik gemaakt worden van het modelformulier.Herroepingsformulier
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kan gebruik gemaakt worden van het volgend formulier:
— Aan D Group bvba, President Kennedypark 29A, info@durocher.eu
— Ik deel/delen u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep — Ontvangen op (*)
— Naam consument
— Adres consument
— Datum
 

duRocher Europe

Hoofdkantoor duRocher
D Group bvba (BE0881976161)
President Kennedypark 29A
8500 Kortrijk, België
+32(0)56/98.08.98
info@durocher.eu

duRocher

Mijn account

Klantenservice

› Retourneren 


Contact

©2017 duRocher